Ondernemen in Loppersum

Door: beheerder
12 april 2024
Activiteiten

Ondernemen in Loppersum.

 Uw bedrijf vestigen op een bedrijventerrein in Loppersum?
DIT IS HET MOMENT om uw wensen kenbaar te maken bij BedrijvenVerenigingLoppersum (BVL).

Als ondernemers weten wij dat er in Loppersum en omgeving vraag is naar bedrijventerreinen. In het verleden konden ondernemers van de voormalige gemeente Loppersum met hun bedrijf nog vestigen in Middelstum, maar inmiddels is deze net als in Loppersum vol.

De Gemeente Eemsdelta gaat binnenkort een geactualiseerde BEDRIJVENTERREINVISIE vaststellen. In de opzet van het huidige bedrijventerrein onderzoek, heeft Loppersum een zeer bescheiden rol. Het bestuur van de BVL is daarop in actie gekomen en heeft gesprekken gevoerd met het onderzoeksbureau die de gegevens verzamelt voor de herziene visie. Als BVL hebben wij aangegeven dat nieuwe en bestaande ondernemers in Loppersum, zich hier nauwelijks meer kunnen vestigen of uitbreiden.

Belangstelling om uw bedrijf te vestigen op een bedrijventerrein in Loppersum? Stuur een email naar info@bedrijvenverenigingloppersum.nl U ontvangt vervolgens een vragenlijst welke voor 10 april moet worden ingestuurd.

Bij voldoende belangstelling bestaat er dan wellicht de mogelijkheid dat er nieuw bedrijventerrein ontwikkeld kan worden in Loppersum.

Namens het bestuur, Bedrijven Vereniging Loppersum.
Email: info@bedrijvenverenigingloppersum.nl

NB uw contactgegevens blijven enkel bekend bij bestuur BVL, en worden zonder uw expliciete toestemming niet gedeeld met het onderzoeksbureau of gemeente Eemsdelta.