hoe lid te worden

van de Bedrijven Vereniging Loppersum (BVL) 

Hoe kun je lid worden

Zoek jij als ondernemer naar een bruisend netwerk om jouw bedrijf te laten groeien? Word dan lid van de Bedrijven Vereniging Loppersum (BVL)!

De BVL richt zich niet alleen op ondernemers uit Loppersum, maar ook op ondernemers uit de omliggende dorpen Zeerijp, Garrelsweer, Wirdum etc..
Als lid van de BVL heb je toegang tot evenementen waar je gelijkgestemde ondernemers kunt ontmoeten en inspiratie kunt opdoen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Het mooie is: het lidmaatschap van de BVL kost nog geen €10,- per maand! De kosten per jaar zijn €115,00.

Bovendien zijn ideeën altijd welkom, dus als je iets wilt bijdragen aan ons netwerk, kun je altijd een bericht sturen naar info@bedrijvenverenigingloppersum.nl of bellen met de secretaris (06- 81437633)

Waarom lid worden: de BVL behartigt uw belangen

Het maakt niet uit of je net begint of al jaren bezig bent, alleen werkt of een groot team hebt, jong of oud bent – als je ondernemend, gezellig, communicatief, betrokken, enthousiast en gewoon bent, ben je bij ons van harte welkom!
Schrijf je hieronder in en we nemen snel contact met je op!

Hieronder kun je je inschrijven

Privacyverklaring

Reglementen

De Bedrijven Vereniging Loppersum (BVL) stelt zich ten doel de belangen van de leden in de meest ruime zin te behartigen.

Contact gegevens

06-81437633

info@bedrijvenverenigingloppersum.nl